چاپ خبر
دبیرستان ماندگار البرز چهارشنبه, ۱۵ آذر ۱۴۰۲
مصاحبه با رتبه 1 و 2 آزمون‌ البرزآروین پایه یازدهم تجربی
مصاحبه با  " امیرمهدی خزایی  و  عرشیا قاضی میرسعید "
رتبه 1 و 2 آزمون‌ البرزآروین  پایان آبان ماه
 
مصاحبه کننده: دکتر آرین عارضی
مشاور پایه یازدهم تجربی
فارغ التحصیل برتر البرزی

 

 

1. درس خواندن را به شکل هدفمند و جدی از چه موقع آغاز کردید؟

امیرمهدی :  از پایه دهم به شکل جدی درس می خواندم و روند خیلی خوبی در نیمسال اول داشتم البته در نیمسال دوم دهم نسبتا خوب بود .

عرشیا : در متوسطه اول در دبیرستان خوبی نبودم و در امتحان ورودی هم رتبه چندان خوبی بدست نیاوردم. در متوسطه اول آن‌چنان با تست هم آشنا نبودم و تشریحی می خواندم این روند در نیمسال اول دهم ادامه داشت تا این که کم کم توانستم با تست زنی آشنا شوم و رشد داشته باشم.

 

 

2. میزان مطالعه شما چقدر است و مهم تر از آن چه تعداد تست در هفته می زنید ؟

امیرمهدی : در روزهای مدرسه 4 الی 5 ساعت درس می خوانم . از شنبه تا چهارشنبه هر روز برای هر درس 10 تست می زنم که می شود روزی 40 تست و در مجموع روزهای هفتگی 200 تست. از آخر هفته به خوبی استفاده می کنم و حداقل 8 ساعت درس میخوانم تا تعداد تستم را بتوانم در مجموع هفته به 400-500 تست برسانم.

عرشیا : در طی هفته، روزهایی که کلاس و مدرسه داریم مطالعه من بین 4 تا 5 ساعت متغیر هست و روزانه 50 تست می زنم. در آخر هفته، در مجموع 250 تست می زنم که در مجموع تعداد تستم در هفته به 500 تست می رسد.

 

 

3.وضعیت یادگیری شما بر سر کلاس چگونه است ؟

امیرمهدی : سر کلاس سعی می کنم کاملا گوش دهم و نکات لازم را در کتاب درسی یادداشت می کنم.

عرشیا : سعی می کنم توجه کامل را داشته باشم و در پاسخ دادن به سوال ها از بقیه پیشی بگیرم.

 

 

4. باتوجه به تاثیر بالای امتحانات نهایی، چگونه برای امتحانات تشریحی آماده می ­شوید؟

امیرمهدی : سال پیش که امتحانات نهایی نبود بیشتر شب امتحانی می گذراندم ولی امسال از مهرماه عمومی ها را به شکل جدی وارد برنامه کردم و سر کلاس ها هم کاملا فعال هستم چرا که می ­دانم تایم مطالعاتی در منزل محدود است و باید از تمام زمان کلاس استفاده کرد.

عرشیا : حقیقتا در دروس اختصاصی، تستی و تشریحی را مشابه هم می بینم ولی عمومی ها دروس سنگینی هستند و می دانم که برای موفقیت باید بیشتر روی مطالعه آن­ ها وقت بگذارم تا 60 درصد تاثیر معدل را از دست ندهم.

 

 

5. به عنوان دانش آموزان کوشا ؛ هدف و انگیزه شما از این تلاش چیست ؟

امیرمهدی :  در سال دهم چشم اندازی  نداشتم. صرفا دوست داشتم رتبه اول شوم و خوشحالی رتبه برتر شدن تا چند روز برایم وجود داشت و بعد از بین می­ رفت ولی اواخر سال دهم هدفم جدی شد و خانواده‌ام خیلی مرا تشویق کردند که باید در آینده پزشکی بشوی که به مناطق محروم و مردم کشورت خدمت کنی و این موضوع برای من انگیزه ای ایجاد کرد که هم عمق بیشتری دارد و هم دائمی است. و الان هم با اینکه رقابت سر رتبه برتر شدن را دارم ولی اهمیتش نسبت به آرمانی که در ذهن دارم، کمتر شده است.

عرشیا : من قبل از ورود به البرز و پیش از پایه دهم، خیلی در خصوص تحصیل هدفمند نبودم و اوایل دهم هم فکر می کردم در حدّ دانش‌آموزان متوسط البرز قرار می ­گیرم. ولی وقتی در آزمون­ ها رفته رفته رتبه‌ام برتر شد و خانواده‌ام مرا ترغیب به قبولی در رشته ­های پزشکی و دندان­پزشکی در دانشگاه ­های برتر تهران کردند؛ جدی ­تر به روی اهدافم متمرکز شدم.

 

 

6. آیا تا به حال به کسب  رتبه تک رقمی در کنکور 1404 فکر کرده ­اید ؟

امیرمهدی : من این رویا را دارم و به آن فکر میکنم و همیشه با خودم می گویم که از بین صدها هزار شرکت کننده، 10 نفر رتبه های تک رقمی به دست می‌آورند؛ چرا من یکی از آن ­ها نباشم. در این خصوص خانواده‌­ام هم به من می­ گویند که تو می­ توانی رتبه تک رقمی به دست بیاوری. از طرفی خیلی دوست دارم به عنوان یک دانش آموز تجربی دبیرستان البرز رتبه  تک رقمی بیاورم و توانمندی ما البرزی ها را به همه ثابت کنم.

عرشیا : واقعا کار سختی است ، خصوصا اینکه در رشته تجربی، پنجاه هزار نفر درس می ­خوانند و به دنبال قبولی در رشته های برتر هستند ولی این رویا را دارم تا تک رقمی شوم. خصوصا اینکه البرز تک ­رقمی های خوبی (در سطح کشور) در سال های اخیر در رشته­ های ریاضی ، انسانی ، زبان و هنر داشته است و در تجربی هم ما البرزی ها باید این جمعیت را پررنگ تر کنیم.

 

(پ.ن. دانش آموخته برتر البرز، سیدعلی میرصانع در سال 1399 رتبه 9 منطقه را در کنکور تجربی به دست آورد و ایمان داریم که این رکورد با تلاش البرزی های غیرتمند اعتلا خواهد یافت.)

 

 

7. هردو عزیز در گفتگوهایتان به خانواده اشاره کردید؛ نقش اعضای خانواده را در پیشرفت خود چگونه می­ بینید ؟

امیرمهدی : خانواده ام به درس اهمیت بالایی می دهند البته سختگیری غیرمنطقی ندارند فقط در مواقع لازم به من تلنگر می­ زنند.

عرشیا : واقعیت من در سال قبل که در آزمون پیشرفت کردم و رتبه‌ام 3 شد خیلی خوشحال شدم، اما پدرم به من گفت بیشتر تلاش کن تا به جایگاه بهتری برسی.  امسال وقتی رتبه 2 بدست آوردم و ناراحت شدم ، پدرم سعی کرد به من روحیه دهد. لذا همواره سعی می­ کند به گونه­ ای مراقبت کند که من" نه به خود مغرور شوم و نه غرق ناامیدی شوم".

 

 
8. در زمان تفریح و اوقات فراغت چه میکنید؟

امیرمهدی :  من رمان خواندن را دوست دارم و گاهی هم تحقیق می کنم چرا که برایم جذاب می باشد.

عرشیا : بیشتر به تماشای فوتبال می نشینم و روحیه خوبی به من می دهد البته زمانی که برای تماشای فوتبال می گذارم در ادامه هفته آن را جبران می کنم.

 

 

9. ارتباط با خدا چگونه به شما برای ادامه دادن این مسیر سرنوشت ساز کمک می ­کند؟

امیرمهدی : عهد و پیمان ­هایی که من با خدا می­ بندم روحیه و جدیتم در درس را خیلی بالا می­ برد.

عرشیا : نماز خواندن به من دلگرمی می­ دهد و همیشه قبل آزمون­ ها سعی می ­کنم به خدا تکیه کنم تا با آرامش بیشتری آزمون دهم.

 

 
 
✨با آرزوی موفقیت✨

 

 

انتهای پیام/.