پویش جهاد علمی البرز
دبیرستان ماندگار البرز با سوابق علمی، آموزشی، فرهنگی و تربیتی و برخورداری از حسن شهرت جهانی، ملی و استانی که نماد قدمت و خدمت می باشد؛ دارای ظرفیت مطلوب تحصیلی برای دانش آموزان مستعد کشورمان می باشد. در طرح حمایت آموزشی از دانش آموزان مناطق کم برخوردار، این مجموعه مترصد آن است تا با به کارگیری تجربیات موفق خود در امر آموزش؛ یاری رسان مدارسی باشد که به دلیل امکانات محدود، عدم دسترسی مناسب به منابع و دوری از مرکز، دچار مشکلاتی در ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان خود هستند. بویژه در سال های اخیر و متاثر از همه گیری ویروس کرونا و غیرحضوری شدن فضای آموزش، افت تحصیلی ناگزیری بر فضای آموزشی این مناطق، بطور ویژه، سایه افکنده که نمی توان از آن اغماض نمود. از طرفی در راستای تحقق هر چه بیشتر عدالت آموزشی و خدمت به هموطنان عزیزمان، دبیرستان ماندگار البرز با تجربه بیش از ۱۵۰ سال آموزش و تربیت بیش از صد هزار نفر نیروی متخصص برای خدمت به کشور عزیزمان، خود را در برابر حل این مشکلات مسئول میداند آنچه که در توان دارد بکار گیرد تا خدماتی درخور شرایط و جهت اعتلای سطح علمی دانش آموزان ارائه دهد.
با این نگاه ظرفیت های تدریس آنلاین در این مجموعه ارتقاء یافت و دبیرستان مجهز به استودیوهای پخش آنلاین با قابلیت پیشرفته و جذابیت های سمعی بصری مطلوب شد و مرکز سنجش و ارزیابی مستقل دبیرستان ماندگار البرز (البرز آروین) نیز گام موثری در جهت توسعه جامعه آماری و تشکیل دپارتمان طراحی تست جهت ارتقاء سطح کیفی ازمون های جامع و مبحثی و ارائه به جامعه هدف برداشت.
ارائه خدمات آموزشی در کنار مشاوره و پشتیبانی و خدمات گام به گام آزمونی، این طرح را را با موفقیتی غیرقابل پیش بینی مواجه ساخت. همزمان با اجرای پویش علمی جهادی ، ریاست محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی؛ دکتر منادی، خواستار تسری و تعمیم این طرح به سایر مناطق کشور به عنوان طرحی ملی، جهت تقویت بنیه علمی مدارس مناطق هدف با رویکرد تشریحی و کنکورمحور گردیدند. در این راستا از طرف این کمیسیون، دکتر مریم سعدی بهعنوان نماینده کمیسیون و مدیر اجرایی طرح در دبیرستان ماندگار البرز ماموریت یافت تا مسئولیت این طرح ملی را عهده دار باشد.
در گام اول طرح با هدف آمادگی دانش آموزان پایه دوازدهم جهت شرکت درامتحانات نهایی خرداد 1401 تقدیم وزارت آموزش و پرورش گردید. با دستور وزیر محترم آموزش و پرورش وقت مبنی بر اجرایی شدن طرح و متعاقب آن با فراهم آمدن زیرساخت های لازم، ورود طرح به فاز اجرایی با رویکرد تقویت و تثبیت جهت آمادگی دانش آموزان برای شرکت در امتحانات نهایی، میسر گردید.
بی تردید مهمترین نتیجه اجرای این طرح و تداوم آن ، بسط عدالت آموزشی و در یک کلام تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این خصوص است. مجموعه البرز در ادامه مسیر از مهرماه 1401 تاکنون موفق شده است؛ مناطق هدف را تحت پوشش آموزشی خود قرار دهد و در بستری تعاملی با ارائه خدمات آموزش و آزمون و مشاوره؛ دانش آموزان مدرسه مجازی تکمیلی البرز را که از جامعه هدف به این مجموعه پیوستند؛ مورد حمایت های آموزشی با رویکرد تشریحی و تستی از شروع سال تحصیلی تا روز کنکور، قرار دهد. این طرح هر ساله برای هر سه پایه و تمام رشته های نظری ذیل بخشنامه آموزش و پرورش اجرا می شود.