عنوان
تاریخ
۱۳۹۹/۱۱/۰۷
گزارش

سومین جلسه انجمن واولیاءومربیان مرکزی راس ساعت30/10صبح روزدوشنبه06/11/1399درسالن شهیدچمران دبیرستان بارعایت پروتکل های بهداشتی وقرائت قرآن کریم باحضوراکثریت اعضاءبرگزارگردید.

درابتداآقای محمدی مدیردبیرستان سالروزرحلت حضرت ام البنین علیهاسلام مادرچهارشهیدراه ولایت وامامت ومادربزرگوارحضرت اباالفضل العباس علیه السلام والگوی زنان عاشورایی راتسلیت گفته،به ویژه مادران گرانقدرشهداکه به تبعیت ازبانوی صبروبردباری واسوه زنان تاریخ حضرت ام البنین سلام الله علیها،فرزندان رشیدوشجاعی تربیت کردندکه درنهایت باکمال عشق وعلاقه درراه اعتلای کلمه حق وپایداری اسلام،هستی خودراتقدیم کردندوبااهدای لوح تقدیروهدایایی به بانوان محترم اعضاءانجمن اززحمات آنهاتشکروقدردانی نمودند.

جناب آقای خسروی مصوبات جلسه هیئت امناء رابرای استماع اعضای انجمن قرائت نمودندموضوعات مطرح شده:

سازماندهی نیروهای موظف دردبیرستان ماندگارالبرزوتهیه وتدوین چارت سازمانی البرز-مشخص شدن زمانبندی آزمون ورودی مدرسه-ارائه خدمات موثرتوسط مدرسه به مناطق محروم درایام کرونا.

درنهایت قراربراین شددبیرستان ماندگارالبرزالگویی باشدبرای پیروی مدارس دیگر،ان شاءالله.

درادامه جلسه برطبق مصوبه جلسه قبل مبنی برارائه گزارش یکی ازمدیران پایه،جناب آقای علیمرادلومدیرپایه ادبیات وعلوم انسانی وعلوم ومعارف اسلامی به ارائه گزارش عملکردپایه پرداختند

هم اکنون هشت کلاس(3کلاس دهم3کلاس یازدهم2کلاس دوازدهم)و10دپارتمان تخصصی رشته انسانی داریم ومجموعا4570ساعت کلاس آنلاین و140آزمون آنلاین تک درس وآزمون جامع برگزارشده است و1140تماس تلفنی مشاوره فردی دانش آموز واولیاءتوسط مشاورومعاون پرورشی انجام گرفته است.

به طورمتوسط درهرسال تحصیلی40نفرازنفرات برترمسابقات فرهنگی،هنری،ادبی،مذهبی دبیرستان متعلق به پایه انسانی می باشد.

رتبه های برتررشته انسانی درکنکورسراسری1399-1398(10نفررتبه زیز100-20نفرزیر1000)می باشد.همچنین ارائه برنامه های راهبردی گروه انسانی جهت هرچه بهترنتیجه گرفتن دانش آموزان پایه دوازدهم انسانی درامتحانات نهایی وکنکورسراسری.

-جناب آقای دکترایرانی درکمیته آموزشی تاکیدبه نظرسنجی ازدانش آموزان درجهت کیفیت بخشی آموزش داشتند،همچنین هدایت وهدف گذاری دانش آموزان درشناخت تنوع رشته های انسانی صورت بگیرد.

-جناب آقای سرکیسیان درکمیته پشتیبانی درموردشناسایی اولیاءودرخواست حضوردریک جلسه وارائه لیست خدمات ارائه شده درمدرسه وانجمن خیرین ودانش آموزان وخانواده هایی که بایدتحت پوشش قراربگیرندبه طرح موضوع پرداختند.

-سرکارخانم دکترسعدی نایب رئیس انجمن ازبرگزاری کلاسهای آنلاین وتهیهءفیلمهای آفلاین وارائه یادگیری معکوس ازکلیه همکاران دست اندرکاربه خصوص جناب آقای دکترتجلی نیامعاون آموزشی دبیرستان تشکروقدردانی نمودند.

-حاج آقای دارابی معاون پرورشی وتربیت بدنی درزمینه تغییرروشهای تربیتی واستفاده ازروش صلاحی برای بعضی ازدانش آموزان وروشهای اصلاحی جهت دانش آموزان مربوط بیاناتی داشتند،درکل دانش آموزان رادرهمه آزمون هاهدایت به صلاح کنیم ونکات مثبت رالحاظ کنیم.

-معرفی مرکزمشاوره وارجاع دانش آموزانی که نیازبه مشاوره دارندبه جناب آقای آقایاری وسرکارخانم محمدی درکمیته پرورشی انجمن.

-شناسایی دانش آموزان بیماریهای خاص وارجاع به آقای آمون عضوشورای بهداشت وسلامت مدرسه.

-ارائه برنامه پیشنهادی برای سلامت جسمی دانش آموزان توسط دبیران ورزش وشرکت درجلسات.

-درپایان جناب آقای محمدی مدیرمحترم،علوم انسانی رافخردبیرستان ماندگارالبرزمعرفی کردندواززحمات جناب آقای علی مرادلو مدیرگروه غلوم انسانی وهمکاران گرامی شان تشکروقدردانی نمودندوهمچنین انجمن اولیاءومربیان مدرسه رایکی ازنقاط قوت دبیرستان معرفی کردندواززحمات اعضاءانجمن وحضورپررنگ ومستمرآنهاصمیمانه تشکروقدردانی کردند.