عنوان
۱۳۹۹/۱۲/۱۸
گزارش
مصوبات انجمن مرکزی درتاریخ : دوشنبه 11 اسفندماه
✅ مصوب گردید که اعضای علی البدل جایگزین اعضای اصلی که در جلسات گذشته غیبت مکرر داشتند، شوند.
❇️ مصوبه ی فوق الذکر برای تمام انجمن های پایه نیز لازم الاجرا می باشد .
✅ انجمن های پایه موظف گردیدند که نسبت به شناسایی دانش آموزان نیازمند و کم بضاعت همت گمارده و جهت تهیه ی هدیه ی شب عید برای این عزیزان اقدام نمایند.
✅ مقرر گردید در خصوص فراخوان "ماموریت دبیرستان ماندگار البرز"  به اولیای محترم اطلاع رسانی مقتضی صورت گیرد.
✅ با نظر مدیریت محترم ، خانم دکتر سعدی ماموریت یافت تا به عنوان نماینده ایشان، فعالیت های انجمن های پایه را بررسی و رصد نموده و به تعامل با انجمن های پایه مبادرت نماید. همچنین سبک و الگویی برای یک انجمن  پایه موفق، به انجمن مرکزی ارائه دهند.
✅ مقرر شد تا اردوی مطالعاتی نوروزی بر اساس دستوالعمل طراحی شده در پایه دوازدهم، برای تمام دانش آموزان این پایه به صورت رایگان برگزار گردد.
✅ هماهنگ شد که با پی گیری معاونت و کمیته پرورشی، مراسم کاشت نهال در روز درختکاری در دبیرستان انجام گیرد .
✅ مقرر شد که با پی گیری معاونت و کمیته ی پشتیبانی، جهت سازماندهی انجمن خیرین دبیرستان اقدام لازم صورت گیرد .
✅ یاداوری مجدد مصوبه قبل مبنی بر ارجاع دانش اموزان خاص به واحد مشاوره صورت گرفت.