فرم

نظرسنجی آموزش مجازی

فرزندان خوب البرزیم
با سلام و درود فراوان
لطفا به سه سوال ذیل در خصوص آموزش مجازی دبیرستان در ایام بیماری کرونا  پاسخ دهید.قطعا نظرات سازنده و پیشنهادی شما در بهبود وضعیت آموزش مجازی دبیرستان مفید به فایده خواهد شد .
با تشکر- محمد محمدی - مدیر دبیرستان ماندگار البرز

فرم کنترل وزن و چاقی مرحله دوم سال تحصیلی 1400-1399

با توجه به شروع مرحله دوم طرح غربالگری کنترل وزن و چاقی( کوچ) کلیه دانش آموزان موظفند از تاریخ ۹۹/۱۲/۱ الی ۹۹/۱۲/۱۰ ضمن مراجعه به سایت دبیرستان ماندگار البرز بامراجعه به بخش فرم ها و نظرسنجی در منوی سمت راست سایت دبیرستان فرمکنترل وزن و چاقی مرحله دوم سال تحصیلی 1400-1399 را حداکثر تا تاریخ 99/12/10 تکمیل نمایند  و از ثبت موفقیت آمیز آن اسکرین شات تهیه و به پی وی دبیر ورزش مربوطه در کانال شاد ارسال نمایند.
بدیهی است عدم ثبت به موقع موجب کسر نمره ترم دوم خواهد بود و هیچگونه عذری پذیرفته نخواهد بود.
مجذور قد( متر) ÷وزن =BMI

فرم اطلاعات پزشکی دانش آموزان

اطلاعات پزشکی دانش آموزان دبیرستان ماندگار البرز سال تحصیلی 1400-1399

اولیا ارجمند و گرامی :
خواهشمند است در صورت داشتن هرگونه بیماری حاد و زمینه ای و همچنین عمل های جراحی فرزندتان اطلاعات دقیق طبق فرم زیر را دراختیار دبیرستان گذاشته تا در مواقع ضروری کمک حال فرزند گرامیتان باشیم .

برای تکمیل فرم اینجا را کلیک کنید.

فرم عضویت در شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد)

شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد)

دانش آموز عزیزنظر به تاکید آموزش و پرورش جهت استفاده از شبکه اجتماعی شاد فرم پیوست را تکمیل نمایید. با توجه به اهمیت صحت اطلاعات در ورود اطلاعات دقت نمایید.