برامه عمل آموزش در فضای مجازی

دستورالعمل اجرایی آموزش مجازی (ویژه­ ی دانش ­آموزان)

1. حضور در کلاس­های مجازی الزامی می­باشد. در صورت غیبت می­بایست مطابق کلاس­های حضوری به معاون پایه از طریق تماس اولیا اطلاع داده شود.
  2. حتماً حداقل 10 دقیقه زودتر وارد سیستم شده و از عملکرد صحیح نرم­افزار و اینترنت اطمینان حاصل کنید.
  3. جهت پیشگیری از اختلال در عملکرد کلاس، میکروفون خود را در حالت غیرفعال قرار دهید.
  4. از هرگونه چت کردن در هنگام تدریس دبیر بپرهیزید.
  5. در صورتی که از دبیر سؤالی داشتید، ابتدا با کلیک کردن بر روی آدمک اجازه بگیرید. در صورتی که دبیر اجازه داد به صورت متنی یا شفاهی سؤال خود را مطرح کنید.
  6. در صورت اختلال فنی در سیستم، به اپراتور مدرسه اطلاع دهید.
  7. عدم پاسخ­گویی به سؤال دبیر در حین برگزاری کلاس به منزله عدم حضور در کلاس، غیبت و ثبت مورد انضباطی می­باشد.
  8. با کنترل مستمر کانال­های اطلاع­رسانی  داخلی پایه از زمان و محتوای کلاس­های مجازی مطلع باشید.
  9. عدم شرکت در آزمون­های آنلاین و تحویل ندادن تکالیف در موعد زمانی مشخص شده به منزله­ی کسر نمره­ی مستمر می­باشد.
  10. در صورت عدم دسترسی به سیستم یا اینترنت حتماً پیش از شروع کلاس به معاون یا مشاور پایه اطلاع دهید.
  11. محتوای کلاس آنلاین با فاصله­ی 2 روز در سامانه­ی دبیرستان و در آرشیو پایه­ی دهم ریاضی قابل دسترسی می­باشد.
  12. در صورتی که سیستم پخش­تان (اعم از کامپیوتر خانگی و ...) میکروفون ندارد، حتماً آن را تجهیز کنید تا در صورت لزوم قابل استفاده باشد.
  13. نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص فرم و محتوای کلاس­های مجازی می­توانید به اطلاع مدیر پایه، معاون آموزشی یا مشاور پایه برسانید.
  14. دانش آموزانی که در کلاس های آنلاین و آزمون ها شرکت منظم و مستمردارند  ، از طرف دبیرستان مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

شرح وظایف و حوزه ­ی فعالیت اولیای دانش ­آموزان در فضای مجازی

1. نظارت بر عملکرد دانش­آموزان در منزل
  2. نظارت بر حضور دانش­آموز در کلاس و آزمون آنلاین
  3. ارتباط مستمر با مدیر پایه، معاون و مشاور کلاس مربوطه