27 دی ماه 1402، همایش تخصصی تبیین پویش جهاد علمی دبیرستان ماندگار البرز برای شهر تهران باحضور محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، امیرعلیجانی؛ معاون آموزش متوسطه پایتخت، حمیدضیاء پور؛ مدیر آموزش و پرورش منطقه ۶ شهر تهران و معاونین آموزش متوسطه و کارشناس مسئولان دوره دوم متوسطه مناطق نوزده گانه پایتخت ۲۷ دی در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد.
در این جلسه که به منظور آشنایی با طرح ملی پویش جهاد علمی البرز و بررسی چگونگی تعمیم طرح به سایر مدارس در شهر تهران برگزار شد؛ دکتر مریم سعدی مدیر پویش جهاد علمی دبیرستان ماندگار البرز، ضمن ارائه گزارشی از نحوه تولّد طرح و توضیح زیرساخت های فنی لازم از جمله استودیوهای پخش آنلاین واقع در مقر بسط عدالت آموزشی دبیرستان البرز، به تبیین و تشریح طرح پرداخت.
وی افزود این طرح بر محوریت سه گانه "آموزش، آزمون و مشاوره" صورت می گیرد، چرا که یادگیری بهینه در این سه گانه تحقق پیدا می کند. در آموزش طبق تقویم اجرایی سالانه، کلاس های تدریس آنلاین و تعاملی در دروس تخصصی و در چهار رشته نظری برگزار می شود. فیلم های آفلاین تدریس اساتید نیز بر سایت البرز متمرکز شده و امکان استفاده از آن برای دانش آموزان سراسر کشور مهیاست. درخصوص آزمون، سنجش از آموخته های دانش آموزان، توسط مرکز سنجش و ارزیابی مستقل دبیرستان البرز، تحت عنوان البرزآروین، که سوالات آن توسط اساتید برتر مجموعه تالیف و طراحی می شود؛ صورت می گیرد. پس از آزمون نیز فیلم آفلاین تحلیل سوالات که توسط هر گروه درسی تهیه شده، در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد تا مرحله ای از یادگیری پس از سنجش تحقق یابد. در مشاوره نیز برگزاری کارگاه های مشاوره تکنیکی و انگیزشی توسط دپارتمان مشاوره البرز جهت راهنمایی تحصیلی و بر اساس نیازهای بنیادین در هدایت تحصیلی، در دستور کار است.
سعدی، جدیت و اهتمام دکتر ضیاپور رییس آموزش و پرورش منطقه 6 در بسط عدالت آموزشی و حمایت قاطع اعضای هیات امنای دبیرستان ماندگار البرز از جمله دکتر کریمیان مدیر کل محترم آموزش و پرورش تهران و دکتر علیجانی معاون محترم آموزش متوسطه شهر تهران و پی گیری های دلسوزانه دکتر علیرضا منادی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را از عوامل موفقیت طرحی دانست که توسط اساتید مجرب البرز و با تکیه بر ظرفیت های برتر این دبیرستان در امر آموزش اجرایی می شود.
شایان ذکر است این طرح در فاز اول بیش از 1200 مدرسه شبانه روزی را تحت آموزش داشت و سپس با تسرّی به دانش آموزان تحت پوشش سازمان توانمند سازی محلات کم برخوردار (طرح 2020) و مدارس معارف اسلامی و نیز مدارس خارج از کشور؛ اینک امکان بهره مندی از آن برای همه دانش آموزان متقاضی مدارس دولتی فراهم شده است. سعدی در پایان آمادگی مجموعه را برای حمایت آموزشی از مدارس لازم التوجه در شهر تهران در ذیل پویش جهاد علمی البرز اعلام نمود و نیز برنامه ویژه این طرح را برای دانش آموزان مستعد مدارس دولتی تبیین کرد. تعمیم برگزاری آزمون های جامع البرزآروین به کل مدارس تهران نیز از محورهایی بود که وی در خصوص آن اعلام آمادگی نمود.
درآغاز این جلسه نیز مدیر آموزش و پرورش منطقه شش، پویش جهاد علمی البرز را طرحی دانست که در راستای تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور شکل گرفت؛ با این هدف که تمام دانش آموزان کشور اعم از مناطق کم برخوردار، عشایر و ... بتوانند از ظرفیت های آموزشی پایتخت استفاده نمایند و این میسر نشد مگر با تلاش های شبانه روزی کادر آموزشی مجرب منطقه 6 تهران.
دکتر علیجانی معاون آموزش متوسطه پایتخت نیز در این همایش، هدف از اجرای این طرح را تمرکز بر دانش آموزان لازم التوجه دانست و اضافه نمود در مرحله بعدی قصد داریم با استفاده از ظرفیت های طرح پویش جهاد علمی البرز به سمت تقویت کلیه مدارس عادی گام برداریم. وی افزود: از یادگیری معکوس که از روش های نوین تدریس است در پویش جهاد علمی مدرسه ماندگار البرز به خوبی استفاده شده است. همچنین تصریح کرد: پویش جهاد علمی سبب شده تا دانش آموزان مناطق محروم نیز از خدمات آنلاین و آفلاین برخوردار شده و به سمت گسترش عدالت آموزشی پیش برویم.
تعداد مشاهده
(471)
نظرات
(0)